Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

ZEISS DriveSafe – tiem, kas ikdienā daudz laika pavada pie auto stūres

Vadot transportlīdzekli, laba redzes kvalitāte ir īpaši svarīga. Ikviens auto vadītājs saskaras ar to, ka sliktas redzamības apstākļos – krēslā, naktī, lietū vai miglā –  braukšana ir apgrūtināta, un nepieciešama ļoti liela koncentrēšanās. To īpaši izjūtam rudenī un ziemā, kad dienas ir īsākas un naktis garākas. Otra lieta, kas ir ļoti traucējoša tieši diennakts tumšajā laikā un krēslā, ir apžilbinošās gaismas no pretim braucošo automašīnu lukturiem, ielu un cita satiksmes apgaismojuma, kā arī traucējošie atspīdumi no mitra asfalta.

Premium briļļu lēcu ražotāji ZEISS ir izstrādājuši pirmās briļļu lēcas DriveSafe, kas vienlīdz labi paredzētas gan ikdienas lietošanai, gan atrodoties pie auto stūres, jo DuraVision DriveSafe klājums palīdz padarīt braukšanu ērtāku un drošāku arī dienas, bet jo īpaši – krēslas un nakts – apstākļos. Ieskaties video, kurā šīs lēcas testē Drošas Braukšanas Skolas instruktors Gatis Vaitovičs! 

 

DuraVision DriveSafe klājums daļēji atstaro zilo gaismu (kas ir zem 460 nm) un samazina augstas enerģijas zilās gaismas nonākšanu acī, tā samazinot acu nogurumu. Salīdzinot ar citiem standarta antirefleksajiem klājumiem, DuraVision DriveSafe klājums samazina traucējošo un žilbinošo gaismu līdz pat 64% labāk.

Brilles ar šīm lēcām vari iegādāties mūsu salonos vai tagad arī tepat mūsu e-veikalā, turklāt par īpaši izdevīgu cenu!

Izvēlies ZEISS DriveSafe un jūties droši uz ceļa!