Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Optiskās saulesbrilles - rūpējies par savu redzi arī saulainajās dienās!

Saulesbrilles ir aksesuārs, ko lietojam neatkarīgi no sezonas, apgaismojuma intensitātēs un ikdienas situācijas. Saulesbrilles ir stila aksesuārs, bet saulesbrilles arī aizsargā no spožās saules gaismas, nodrošinot acu aizsardzību no kaitīgā UV starojuma. Saulesbrilles ir daudzfunkcionālas, tās arī dod  netikai aizsardzību, bet ir iespēja iestrādāt arī optiskos stiprumus, kas spētu nodrošināt labu redzi.

Zeiss briļļu lēcu sortimentā var atrast risinājumus, kas būtu piemēroti ikviena lietotāja vēlmēm.

Tonētās saulesbriļļu lēcas ikdienai

Pieejami dažādi krāsu toņi, ar iespēju izvēlēties vienlaidus, pakāpeniskus jeb graduāluss tonējumu vienā vai divos toņos ar dažādām intensitātes pakāpēm. Aktuāla modes tendence ir spoguļklājumi ZEISS Flash mirrors. Ar ZEISS Flash mirrors pārklātās lēcas salīdzinājumā ar standarta spoguļklājumiem būs plānākas, radīs mazāk atspīdumus un saglabās labāku redzamu lēcas pamattoni.

Paštonējošās ZEISS PhotoFusin jeb fotohromās lēcas nodrošina 100% aizsardzību pret kaitīgajiem UV stariem, bet toņa intensitāte jeb tonējuma pakāpe būs atkarībā no saules spilgtuma. Telpās un tumšajā diennakts laikā, tās būs dzidras un neviens pat nevarēs iedomāties, ka brillēs slēpjas paštonējošas lēcas. Savukārt, atrodoties ārā, tās pielāgosies UV staru intensitātei, jo spēcīgāks būs UV starojums jo tumšākas kļūs jūs briļļu lēcas.

Optiskās saulesbrilles auto vadītājiem

Gandrīz puse no cilvēkiem saulesbrilles lieto auto vadīšanai. Augstu vērtējot klientu vēlmes un vajadzības, ZEISS tonēto lēcu klāstā ir polarizētās lēcas, kas braucienu padarīs komfortablu un drošu. Īpaši izmeklētie un iecienītākie krāsu toņi - Skypol® vai Skylet®, šie toņi spēj uzlabot kontrasta sajūtu. Auto vadīšanai piemērotās tonētās lēcas ir iespējams izgatavot arī ar izliektiem ietvariem, nodrošinot papildus aizsardzību no vēja un saules.

Saulesbrilles sporta aktivitātēm

Neatkarīgi no tā vai esat profesionāls sportists, vai piekopjat aktīvu dzīves veidu, izbaudot tādas sportiskās aktivitātes kā slēpošanu, skriešanu, soļošanu, velo braukšanu, vai aktīvi atpūšaties savā piemājas dārzā, ZEISS saulesbriļļu optiskās lēca būs ideāli piemērotas aktīva dzīves stila piekritējiem. Katra pasūtījuma lēcas tonis tiek individuāli piemeklētas Jūsu hobijam vai sporta veidam, saglabājot iespēju pārklāt tās ar spoguļklājumiem. 

Mūsu ieteikums – dodies uz kādu no mūs optikas saloniem un uzzini vairāk par optisko saulesbriļļu iespējām. Neskatoties uz Jūsu izvēli, atceraties, ka lēcām iespējams uzklāt cieto pārklājumu, kas palīdzēs aizsargāt pret viegliem skrāpējumiem un anti-reflekso jeb pretatstarojošo klājumu, lai novērtus gaismas atstarošanos no pašas lēcas virsmas.