Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Jaunums kontaktlēcu lietotājiem - ZEISS EnergizeMe briļļu lēcas

Lielākā daļa kontaktlēcu lietotāju, lai atpūtinātu savas acis, mēdz dienas gaitā nomainīt kontaktlēcas pret brillēm. Tomēr ierastās briļļu lēcas nav paredzētas tam, lai sniegtu Jums nepieciešamo redzes atpūtu, pilnvērtīgai kontaktlēcu lietošanai nākamajā dienā atkal.

ZEISS EnergizeMe ir pirmās briļļu lēcas, kas,  valkājot brilles uzreiz pēc kontaktlēcu lietošanas, palīdz atpūtināt nogurušas acis un pasargā no turpmākā acu sasprindzinājuma. Pateicoties Zeiss Digital Inside tehnoloģijai lēcas dizains veidots tā, lai samazinātu acu sasprindzinājumu izmantojot digitālās ierīces – lietojot tās tuvākā attālumā. Tās nodrošina asu redzi un ātru fokusēšanos vidus distancē.

ZEISS DuraVision BlueProtect klājums, kas ir gan uz priekšējās, gan aizmugurējās briļļu lēcu virsmas, samazina apžilbšanu un novērš acu piepūli, ko rada mākslīgais apgaismojums un no digitālajām ierīcēm izstarotā zilā gaisma.

Zeiss EnergizeMe ir ērts briļļu lēcu risinājums ikvienam, kurš nēsā kontaktlēcas vairāk par 3-5 dienām nedēļā un vēlās atpūtināt savas nogurušās acis.

94% cilvēku, kas izmēģinājuši šīs lēcas, atzīst, ka iegūst plašu un ērtu redzes lauku. Kā arī 93% klientu atzīst, ka nēsājot šīs briļļu lēcas, tiem saglabājās tikpat asa un skaidra redze kā ar kontaktlēcām.