Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Saņem jaunumus e-pastā

Ja vēlies būt lietas kursā par mūsu jaunumiem un karstajiem piedāvājumiem, ievadi savu e-pastu un spied OK.

Outlet Optika 1028-01 1028-01 picture Mūsdienās aizvien vairāk ikdienā izmatojam dažādas viedierīces, kas būtiski ietekmē mūsu redzi. Lai pasargātu acis, ieteicams lietot datorbrilles, kas ne tikai palīdz samazināt digitālo acu spriedzi un nogurumu pie datora, bet samazina arī mākslīgās zilās gaismas ietekmi uz acu veselību, ko nereti izjūtam kā acu sausumu, neskaidru un miglainu redzi vai pat galvassāpes.Izvēloties šīs datorbrilles ar Zeiss BlueProtect briļļu lēcām, tās nodrošinās izcili skaidru redzi, kā arī pasargās Tavas acis no kaitīgās zilās gaismas. Briļļu lēcu pārklājums ir ļoti izturīgs pret skrāpējumiem un tās ir viegli tīrāmas. Turklāt visām Zeiss briļļu lēcām ir iestrādāta pilnīga UV aizsardzība! 59.0059.00


1028-01

€59.00
Daudzums Cena Summa
€59.00 €59.00
Summa: €59.00
Pirkt

Mūsdienās aizvien vairāk ikdienā izmatojam dažādas viedierīces, kas būtiski ietekmē mūsu redzi. Lai pasargātu acis, ieteicams lietot datorbrilles, kas ne tikai palīdz samazināt digitālo acu spriedzi un nogurumu pie datora, bet samazina arī mākslīgās zilās gaismas ietekmi uz acu veselību, ko nereti izjūtam kā acu sausumu, neskaidru un miglainu redzi vai pat galvassāpes.
Izvēloties šīs datorbrilles ar Zeiss BlueProtect briļļu lēcām, tās nodrošinās izcili skaidru redzi, kā arī pasargās Tavas acis no kaitīgās zilās gaismas. Briļļu lēcu pārklājums ir ļoti izturīgs pret skrāpējumiem un tās ir viegli tīrāmas. Turklāt visām Zeiss briļļu lēcām ir iestrādāta pilnīga UV aizsardzība!

Bezmaksas piegāde

Tu domāji: labākās cenas un nekādas piegādes maksas? Kas te notiek? Tiešām? Veic pasūtījumu pat uz Ungura ezeru vai jebkur citur. Piegādāsim Tavu pasūtījumu ar kurjeru, pa pastu vai uz pakomātu - nekādu problēmu. 

NAUDAS ATGRIEŠANA

Mēs parūpēsimies par tavām acīm kā neviens cits! Kā nekā palīdzam labāk ieraudzīt jau ilgus gadus! Bet, ja nu tomēr Tev kaut kas īsti nepatīk - viss kārtībā. Atgriez pirkumu un saņem naudu atpakaļ!

Parametri

Pieejamais atlikums 1
Ražotājs Outlet Optika